RocketTheme Joomla Templates
     
Butikken
Butikken

Country Wear har flyttet til : Nordbyveien 17 B, 1400 Ski. Åpent alle dager - ring gjerne på forhånd

Våre leverandører av Western utstyr, er blant USA`s beste og eldste innen bransjen, samt at vi også har leverandører i Tyrkia og Spania (skinn og boots). Dette skulle gi deg et mangfold og variasjon, samt god kvalitet på de varene du kjøper hos oss.

Blant våre leverandører finner du bl.a Rockmount Ranch Wear, som leverer skjorter til mange av de kjente Country artistene som finnes i USA, bl.a Alan Jackson.

Hatter får vi fra både Renegade og Rockmount, noe som gir deg en god kvalitet til en fornuftig pris. Alle Fur Blend 2X og høyere, er 100% vanntette og holder fasongen, dessuten kan de også dampes opp igjen eller dampes til en annen fasong. Hatter av 100% ull tåler vann, men er ikke vanntette. Noen av hattene er crushable , noe som gjør de behagelige å ha på seg, samt at du kan ligge på de uten at de mister fasongen.

Tilbehør som belter, spenner etc. får vi fra mange forskjellige leverandører, og der kommer det stadig noe nytt. Vi anbefaler deg derfor å følge med på vår hjemmeside.

Når det gjelder Old Timer klær og tilbehør, har vi Wah Maker som vår leverandør. De er offisiell leverandør til bl.a SASS Singel Action Shooting Socity). Deres kvalitet og trofasthet mot originalitet er helt unik. Renegade leverer hatter i egen stil, kalt Old Time og Shooters kolleksjon.

Dersom de varene du ønsker ikke er på lager, tar det 4-8 uker å skaffe.

Vi sender bestillinger i oppkrav (kr 248,-) etter Postens takster, vil du unngå dette, kan du sette inn beløpet på konto, og vi sender varen med ordinær porto. Skriv en kommentar i bestillingen om du ønsker denne løsningen, så sender vi deg kontonr.

Håper du finner dette interessant, og har du spesielle ønsker eller spørsmål, kan du kontakte oss når som helst.

Happy Trail!


 

Åpningstider

Tirsdag-fredag
1100-1700

Lørdag
1100-1400